به گزارش خبرنگار مهر، دكتر محمد باقر خرمشاد عصر امروز در پنجمين همايش تربيت بدني وعلوم ورزشي در دانشگاه شهيد بهشتي افزود: با توجه به اهميتي كه دين در زندگي ما دارد و فرمايشات پيامبر (ص) در خصوص اهميت جسم و تكريم آن براي انسان، تكريم جسم يكي از موضوعات مهمي است كه انسان موظف به انجام آن است. زماني كه ورزش و يا تكريم بدن به گونه اي علمي و با تكيه بر يافته هاي پژوهشي انجام شود نتيجه بهتري در بردارد.
وي اظهار داشت: انسان زماني مي تواند قوي باشد كه بدن سالم داشته باشد و دانش، مبتني بر عقل سالم است بر اين اساس قانونگذاران ما نيز بر مبناي ماده 118 برنامه چهارم توسعه دولت را موظف به اصلاح تربيت بدني، توسعه كيفي و كمي ورزش همگاني تقويت حضور بخش غير دولتي در تربيت بدني و توسعه امور پژوهشي درتربيت بدني مي كند.
معاون فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري با بيان اين كه وزارت علوم نيز وظايف جدي تري را در جهت توسعه تربيت بدني در كشور به عهده دارد گفت: برگزاري اين همايش و ايجاد 35 دانشكده و گروه تربيت بدني در كشور اگر چه با ريتمي آهسته اما با گامهايي استوار درجهت ارتقا علوم تربيت بدني است.
وي خاطر نشان كرد: ايجاد رشته هاي بيومكانيك و بيولوژي ورزشي نشان دهنده اين است كه دانشگاه ها نيز مسئله علوم تربيت بدني را به طور جدي دنبال مي كند.
دكتر خرمشاد اضافه كرد: برگزاري همايش هاي بين المللي در اين زمينه، داد و ستدهاي علمي را افزايش مي دهد و شرايط مطلوب را براي آنچه بايد در زمينه علوم تربيت بدني محقق شود فراهم مي كند.
وي تاكيد كرد: ورزش با توجه به نقشي كه دركشورها پيدا كرده تنها به امور تربيت بدني اختصاص ندارد بلكه ميداني براي تبادل فرهنگ ميان كشورهاي مختلف است. ورزش بايد از حالت فردي خارج شده و ابزاري براي تبادل فرهنگي به شمار آيد.
معاون فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم با بيان اينكه دستاوردهاي علمي تربيتي در سطح جهان را بايد جدي گرفت افزود: با استفاده از يافته هاي محافل علمي دنيا بايد علم تربيت بدني را در كشور سودمند كرد.
نظر شما